Κλειστός λόγω έργων ο δρόμος Χίου – Βολισσού, αλλά ποιός να το πει;

Έναν μήνα, τώρα, συνεχίζονται τα έργα της ΔΕΥΑΧ στην επαρχιακή οδό Χίου Βολισσού από το σημείο που βρίσκεται η δεξαμενή ύδρευσης, κάτω από την νέα κεραία, στα τελευταία σπίτια, έως την περιοχή του Αγίου Μακαρίου κι ακόμα παρακάτω.

Στη αρχή η κυκλοφορία διεξήγετο κανονικά, έστω και στην μία λωρίδα, άλλωστε η κυκλοφοριακή κίνηση προς τα Βορειόχωρα τέτοια εποχή είναι περιορισμένη, πλην των τελευταίων, λόγω καλού καιρού, σαββατοκύριακων.

Φαίνεται, όμως, ότι η μία λωρίδα δεν θεωρήθηκε αρκετή για τις ανάγκες των έργων, που εκτελούνται στην μία μόνον πλευρά του δρόμου κι έτσι τις τελευταίες ημέρες οι οδηγοί που κατευθύνονται ή κατέρχονται από τα Βορειόχωρα βρίσκονται μπροστά σε κλειστό δρόμο.

Οι άνθρωποι του συνεργείου τους στέλνουν μέσα από τα δρομάκια του Βροντάδου, που πήγαινε να βρεις άκρη αν δεν ξέρεις την περιοχή, αφού πινακίδες πληροφόρησης δεν υπάρχουν, προφανώς με ευθύνη του εργολάβου και της ΔΕΥΑΧ.

Ωστόσο, ούτε και γενική ενημέρωση από την περιφερειακή ενότητα Χίου για την εκτέλεση έργων στον επαρχιακό δρόμο υπάρχει, οπότε την ασυνεννοησία των δύο φορέων (ΔΕΥΑΧ και Π.Ε. Χίου) την πληρώνουν οι οδηγοί.

erga_idreusi0016 erga_idreusi0018 erga_idreusi12

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια