Διαχείριση συναισθημάτων και πρόληψη εξαρτήσεων, για φοιτητές και φοιτήτριες της Χίου

Θέματα προσαρμογής στην ενήλικη ζωή, διαχείριση συναισθημάτων και πρόληψη των εξαρτήσεων, θα αναπτυχθούν στις συναντήσεις ειδικής ομάδας φοιτητών και φοιτητριών που σπουδάζουν στη Χίο, στη Σχολή Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η πρωτοβουλία για την διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης ανήκει στο Κέντρο Πρόληψης Χίου και τον συμβουλευτικό σταθμό ψυχολογικής υποστήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η ομάδα θα αναπτύξει τη δραστηριότητά της τον Μάρτιο με δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις και ενδεικτικά θα πραγματεύεται θέματα όπως:

  • Την προσαρμογή στην ενήλικη ζωή.
  • Την διαχείριση συναισθημάτων, συγκρούσεων και διαπροσωπικών σχέσεων.
  • Την πρόληψη των εξαρτήσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως τις 28 Φεβρουαρίου, στο τηλέφωνο του συμβουλευτικού σταθμού, 22710-35096 ή στέλνοντας mail στο spsysde@aegean.gr. Ανώτατος αριθμός συμμετοχών θα είναι τα 20 άτομα.

Πρώτη συνάντηση της ομάδας θα γίνει την Τρίτη, 3 Μαρτίου, στις 18.00, στη μικρή αίθουσα ορόφου στο Μιχάλειο κτίριο. Συντονιστές της ομάδας θα είναι οι ψυχολόγοι Στράτος Τσουκάρης (Κέντρο Πρόληψης Χίου) και Ιωάννα Γρηγοροπούλου (συμβουλευτικός σταθμός). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.