Κοινωνική προσφορά των αστυνομικών της Χίου στην Κιβωτό

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργανώθηκε και φέτος, με πρωτοβουλία του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, βιβλία, παιχνίδια κ.λπ.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και κοινωφελών οργανισμών, σε όλη τη χώρα.

Στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με μέριμνα της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και των διευθύνσεων αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Τα είδη, που συγκεντρώθηκαν από συνεισφορές του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των αστυνομικών υπηρεσιών του Βορείου Αιγαίου, παραδόθηκαν σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς της περιφέρειας και συγκεκριμένα:

– Στις 23 Δεκεμβρίου 2020, από προσωπικό της διεύθυνσης αστυνομίας Σάμου, στο «Παντοπωλείο της αγάπης», της μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας.

– Στις 24 Δεκεμβρίου 2020, από προσωπικό της διεύθυνσης αστυνομίας Χίου, στην κοινωνική δομή (χωριό παιδικής προστασίας) «Κιβωτός του Κόσμου – Αιγαίου».

– Στις 30 Δεκεμβρίου 2020, από προσωπικό της διεύθυνσης αστυνομίας Λέσβου, στο μικτό κέντρο διημέρευσης – ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ. «Κυψέλη».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια