Κοπιάστε λαγοί και πρόθυμοι του Μηταράκη, λέει η συντονιστική επιτροπή

Τον ρόλο του αντιδημάρχου Καμποχώρων κ. Παναγιώτη Μανδάλα να προτείνει την θέση «18» στο Αίπος ως τον χώρο για την δημιουργία νέας δομής προσφύγων και μεταναστών, καταγγέλλει η συντονιστική επιτροπή αιρετών και κατοίκων Χίου, χαρακτηρίζοντάς τον συνάμα ως λαγό του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη.

Στην ανακοίνωσή της την Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020, η συντονιστική επιτροπή προκαλεί όλους τους πρόθυμους, όπως τους χαρακτηρίζει, που έχουν την ίδια ή παρόμοια άποψη με αυτήν του κ. Μανδάλα να θέσουν θέμα αλλαγής της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, περί μίας και μόνης δομής καταγραφής και ταυτοποίησης για να πάρουν την απάντηση που τους αναλογεί.

«Εργαλειοποιώντας τους πρόθυμους εκείνους από τους κατοίκους του Χαλκειούς, που κάθε φορά χρησιμοποιεί για να θάψει τους κατοίκους της Χίου, έβαλε αυτή τη φορά τον αντιδήμαρχο κ. Μανδάλα σε ρόλο λαγού, να προτείνει το 18!!!», αναφέρει για τον κ. Μηταράκη η συντονιστική επιτροπή και προσθέτει:

«Προσωπική λέει άποψη του κ. αντιδημάρχου! Αλήθεια; Ποιος τον ρώτησε να μας πει την άποψή του και ποιον αλήθεια εκπροσωπεί ο κ. αντιδήμαρχος; Οι θετικές  ψήφοι του κ. Μανδάλα  στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για καμία νέα δομή πάνω στη Χίο, ήταν κατά λάθος ή κοιμόταν με ανοιχτά τα μάτια στο δημοτικό συμβούλιο;

Τον πάνδημο ξεσηκωμό του χιώτικου λαού ενάντια σε οποιαδήποτε δομή πάνω στη Χίο πέραν αυτής της καταγραφής και ταυτοποίησης τον πήρε είδηση ή πλέον είναι της άποψης να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να καρπώνεται  κάποιους από τους ψήφους του Χαλκειούς;

Ντροπή δεν είναι, ας βγουν όμως ξεκάθαρα όσοι έχουν την ίδια ή παρόμοια άποψη από τον συνδυασμό του ή και από άλλους συνδυασμούς και να βάλουν θέμα αλλαγής της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, για να πάρουν και τις απαντήσεις που τους αναλογούν!

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορούμε και τον κύριο υπουργό και την κυβέρνησή του και τη συμπαιγνία  των προθύμων στο πλευρό του, ότι όπως έγινε… του 17, θα γίνει και του 18!

Ας κοπιάσουν, λοιπόν, να μας σερβίρουν μια από τα ίδια, ας προσέξουν όμως γιατί η μέρα της πληρωμής μπορεί να αργεί, αλλά ο χιώτικος λαός θα αποδείξει ότι δεν ξεχνά ποιοι ήταν μαζί του και ποιοι απέναντί του».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια