“Κόρναραν” στον δήμαρχο, ούτε στις Μπαμπακιές, ούτε πουθενά!

Το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες, δεν πτόησαν εκατοντάδες συμπολίτες μας που συμμετείχαν το απόγευμα της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021 στην πορεία διαμαρτυρίας με τα αυτοκίνητα τους, δηλώνοντας την αντίθεση τους στη χωροθέτησης νέας δομής προσφύγων στο νησί στις Μπαμπακιές του Αίπους, αλλά και όπου αλλού.

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Χίου για το επίμαχο θέμα με κορναρίσματα και μαύρες σημαίες εκατοντάδες αυτοκίνητα γέμισαν το κέντρο της πόλης διατρανώνοντας την αντίθεση τους με τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής κατ’ εντολή της κυβέρνησης και του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου.

Την ίδια ώρα δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονταν κάτω από το δημαρχείο αποκλείοντας την είσοδο σε αυτό σε πολίτες ακόμη και σε δημοσιογράφους, ύστερα από τις υποδείξεις του δημάρχου.

Οι πολίτες που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία ανταποκρινόμενοι το κάλεσμα της συντονιστικής επιτροπής αγώνα αιρετών και κατοίκων Χίου, αφού σιγουρεύτηκαν ότι το μήνυμα έφτασε στο δημαρχιακό μέγαρο, αποχώρησαν.


- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια