Κοσμοσυρροή στα Προγράμματα Ημερήσιας Καλοκαιρινής Απασχόλησης

Αυξημένο παρουσιάζεται τον ενδιαφέρον των γονέων για τα Προγράμματα Ημερήσιας Καλοκαιρινής Απασχόλησης του ΝΠΔΔ Χίου.

Ήδη από το ξεκίνημα των εγγραφών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 150 άτομα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Γιάννη Μανάρα να προβλέπει ότι οι αιτήσεις μπορεί να ξεπεράσουν και τις 200.

Τα Προγράμματα Ημερήσιας Καλοκαιρινής Απασχόλησης, έχουν τύχει της αποδοχής και ανταπόκρισης του κόσμου ειδικά των εργαζόμενων γονέων που το καλοκαίρι ψάχνουν αγωνιωδώς το πως θα απασχολήσουν τα παιδιά τους τις ώρες εργασίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλα τα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών τους στα Προγράμματα Ημερήσιας Καλοκαιρινής Απασχόλησης στο site του ΝΠΔΔ : www.npddchios.gr

Οι εγγραφές των παιδιών θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά με αποστολή των δικαιολογητικών στο email: athlitismos_np@chios.gov.gr είτε δια ζώσης στα Γραφεία του ΝΠΔΔ (Διεύθυνση: Μιχάλων 7, Δημοτικό Στάδιο Χίου) από τις 8.30 έως τις 14.00.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα διοργανώνεται για 5η χρονιά από το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου και αφορά στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών (γεννηθέντα 2009 έως και 2016) για το χρονικό διάστημα από 1η Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου.