Κώστας Τριαντάφυλλος: Η Χίος αλλάζει σελίδα

Στη Χίο που μας αξίζει στοχεύει ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Κώστας Τριαντάφυλλος  ζητώντας την ψήφο των πολιτών του νησιού, το απόγευμα της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου 2023, στην πλατεία Βουνακίου.

Μπροστά σε ένα δυναμικό κοινό γεμάτο ζωντάνια  με σύνθημα την ειλικρίνεια, την αξιοκρατία, την ισονομία και την ανάγκη για αλλαγή, ο Κώστας Τριαντάφυλλος στην κορύφωση της «πιο ωραίας και σημαντικής προεκλογικής εκστρατείας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει τον καλύτερο και τον ικανότερο για δήμαρχο, πέρα από τα κόμματα. “Την Κυριακή ψηφίσουμε για έναν κανονικό δήμαρχο, για έναν δήμαρχο που μας αξίζει,  δεν επιλέγουμε ούτε δήμαρχο ούτε ιδεολογίες, δεν ψηφίζουμε κομματικά” είπε χαρακτηριστικά.
Με την εξέδρα ανάμεσα στον κόσμο ζήτησε τη στήριξη όλων για να τα αλλάξει όλα, να φέρουν όλοι μαζί τη Χίο στη θέση που της αξίζει, «να κάνουμε τη Χίο ξανά πρωταγωνίστρια» όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Σήμερα κάνουμε μια έντιμη συμφωνία και δεν ξεχνώ στην προεκλογική αυτή διαδρομή την απογοήτευση και την αγωνία όλων σας αλλά παράλληλα την επιθυμία για αλλαγή και την δύναμη για να τα αλλάξουμε όλα, δεν ξεχνώ την ελπίδα αποτυπωμένη στα μάτια σας»!