Κόβει κάγκελα, «φυτεύει» κάγκελα η εντεταλμένη

Την ίδια ημέρα, Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, που η εντεταλμένη σύμβουλος Αμανής κα Βιβή Ποταμούση έκοβε τα κάγκελα στον δεύτερο δρόμο – είσοδο στον οικισμό του Αγίου Γάλακτος, αφήνοντας πίσω της δυό τρύπες στο κενό και ταυτόχρονα δυό «μαύρες τρύπες» στην νομιμότητα, σε άλλο σημείο του οικισμού «φύτευε» κάγκελα.

Ναι, καλά ακούσατε. Και μάλιστα μπροστά, στην πρόσοψη, ενός αδόμητου οικοπέδου που είναι προέκταση αποθήκης.

Βέβαια, για καλό σκοπό – έστω και σε πονηρές προεκλογικές ημέρες – μπήκαν τα κάγκελα, για την διευκόλυνση στην πρόσβαση ηλικιωμένων και ουδείς μπορεί επ΄ αυτού να αντιλέξει το παραμικρό.

Γιατί το αναφέρουμε, όμως; Επειδή στην ανάλογη προηγούμενη περίπτωση, πάλι στο πλάι αδόμητου οικοπέδου και χωρίς ο ιδιοκτήτης να το ζητήσει, αφού – άλλωστε – από άλλη πλευρά είναι η είσοδός του, άφησε την μία τρύπα. Την δε άλλη μπροστά σε ασκεπές κτίσμα, που ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε και διαθέτει, επίσης, πρόσβαση από άλλο σημείο.

Δυό μέτρα, λοιπόν, και δυό σταθμά, για να γίνει αντιληπτό με ποιούς όρους και ποιές στοχεύσεις παράγεται… έργο, πονηρές και… γκαστρωμένες μέρες που διανύουμε.

Υ.Γ. Μην επιχειρήσει κάποιος να πει ή να σχολιάσει ότι στην παρούσα περίπτωση άφησε κενό στα κάγκελα. Αυτό δα έλειπε, να μην αφήσει δίοδο, αφού ακριβώς μπροστά είναι σκαλοπάτια, που οδηγούν σε ακίνητα, αλλά και σε δρόμο.

Κι επειδή πέφτει πολλή πίκρα αφιερωμένο εξαιρετικά το τραγουδάκι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια