Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον Χριστό Βαρβασίου μέχρι και το γηροκομείο Χίου

Από αύριο Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και για τις επόμενες 5 ημέρες θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος επί της εθνικής οδού Χίου – Καλλιμασιάς, από τον Χριστό Βαρβασίου μέχρι και το ύψος του γηροκομείου Χίου, στο τμήμα του δρόμου όπου έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες τοποθέτησης δικτύου της ΔΕΥΑΧ.

Η διέλευση των οχημάτων τις ημέρες αυτές από 07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., θα επιτρέπεται μόνο στη μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Χίο προς Κάμπο, σύμφωνα με την ενημέρωση της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας Χίου.

Διευκρινίζεται, επίσης, ότι επειδή οι εργασίες τοποθέτησης των δικτύων και των φρεατίων στην περιοχή Κάμπου συνεχίζονται από την ΔΕΥΑΧ, η αποκατάσταση του οδοστρώματος θα πραγματοποιείται σταδιακά.

Τροποποίηση των δρομολογίων αστικών λεωφορείων

Το Αστικό ΚΤΕΛ Χίου Α.Ε. ανακοίνωσε ότι λόγω των έργων δεν μπορεί να γίνει διέλευση των λεωφορείων από την περιοχή.

Όλα τα δρομολόγια από την νότια Χίο θα διέρχονται μέχρι το γηροκομείο θα στρίβουν στον πίσω δρόμο του αεροδρομίου – Φάρκαινα – Πυροσβεστική και θα συνεχίζουν κανονικά το δρομολόγιο Βαρβάσι – Κουντουριώτου από την Δευτέρα 13 έως ΤΗΝ παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με τον κεντρικό σταθμό στο τηλέφωνο 22710 22079 για πληροφορίες.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια