Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην προκυμαία λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόσει το λιμεναρχείο Χίου την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, λόγω εκτέλεσης εργασιών της ΔΕΥΑΧ, επί της οδού Κόκκαλη, από την διασταύρωση με την λεωφόρο Αιγαίου (κατάστημα LA BUSSOLA) ως την διασταύρωση με την οδό Χιώτη Ναυτικού.

Συγκεκριμένα:

– Βαρέα οχήματα που κατευθύνονται από το τελωνείο προς το ξενοδοχείο Χανδρής, υποχρεωτικά θα στρίβουν δεξιά προς την οδό Κανάρη. Εξαιρούνται τα οχήματα αστικού και υπεραστικού ΚΤΕΛ, από ώρα 07:30 έως 14:30, όπου στο ύψος του καταστήματος LA BUSSOLA, θα κατευθύνονται αντίστροφα κάνοντας χρήση της λεωφόρου Αιγαίου μέχρι την έξοδό τους στην πύλη του Ναυτικού Ομίλου.

– Δίκυκλα, επιβατικά Ι.Χ. αυτοκίνητα και μικρά Φ/Γ οχήματα, που κατευθύνονται από το τελωνείο προς το ξενοδοχείο Χανδρής, θα στρίβουν δεξιά προς την οδό Μιχάλων. Όσα οχήματα κινούνται με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι της Χίου, θα τους επιτρέπεται κανονικά η κυκλοφορία με την επιφύλαξη ότι θα στρίβουν αριστερά επί της οδού Πατελίδα, όταν υπάρχει η ανάδρομη κίνηση ενός οχήματος ΚΤΕΛ όπισθεν ξενοδοχείου Χανδρής.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια