Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Αγίων Αποστόλων και Μαρτύρων

Απαγόρευση στάθμευσης και ρύθμιση της κυκλοφορίας θα εφαρμοσθούν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Αγίων Αποστόλων και του πάρκου Θελούδη, για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών από την Κυριακή 15 έως και την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Όπως ανακοινώθηκε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Χίου, τα επιβατικά οχήματα και μηχανάκια, που σταθμεύουν επί της οδού Αγίων Αποστόλων στην νοτινή είσοδο του πάρκου Θελούδη, στο βορειοανατολικό άκρο του πάρκου Θελούδη, πλησίον των 3ου & 8ου νηπιαγωγείων και του 3ου δημοτικού σχολείου, καθώς και στην οδό Μαρτύρων στο ύψος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου πρέπει να απομακρυνθούν και να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις σημάνσεις επί τόπου για όλες τις μέρες διενέργειας των ασφαλτικών εργασιών.

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που θα γίνει η απόξεση σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος (σημεία νέων διαβάσεων πεζών) κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες που η ορατότητα είναι μειωμένη. Επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια