Κυβερνητικό ναυάγιο, ο αποκλεισμός των Ψαρών

Όχι σήμερα αλλά από χθες έπρεπε να κινητοποιηθεί το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την ομαλοποίηση της σύνδεσης των Ψαρών με τη Χίο, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης υποστηρίζει ότι το ζήτημα που έχει προκύψει με τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό των Ψαρών είναι σοβαρό οφείλεται στη μη έγκαιρη αντικατάσταση του Psara Glory και ζητά από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να προβεί επιτέλους σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα διευθετούν το πρόβλημα και να ενημερώσει σχετικά τους πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι τα Ψαρά είναι χωρίς πλοίο από την προηγούμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, όταν Psara Glory , εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο πριν την επισκευή του.

«Επειδή η σύνδεση των Ψαρών με τη Χίο είναι αυτονόητα σημαντική για τους κατοίκους και την τροφοδοσία των καταστημάτων, και επειδή τα δείγματα γραφής της κυβέρνησης σε παρόμοια προβλήματα που αντιμετώπισαν άλλα νησιά δεν είναι ενθαρρυντικά, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη παρέμβασης από την πλευρά του Υπουργείου», καταλήγει ο βουλευτής.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια