Λαϊκή Συσπείρωση: Με την γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο Μηταράκης

Τα αποκαλυπτήρια των ψεμάτων του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, για την απαράδεκτη εγκύκλιο που συγκέντρωνε από την ηπειρωτική χώρα στα νησιά και στον Έβρο τους αιτούντες άσυλο, την οποία στην αρχή… διέψευσε και εν συνεχεία υποχώρησε ατάκτως και την διόρθωσε, σχολιάζουν οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση στη Χίο.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, ο κ. Γιώργος Αμπαζής, περιφερειακός σύμβουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μάρκος Σκούφαλος και κα Κλαίρη Κωστάλα τονίζουν τα ακόλουθα:

«Με την γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο υπουργός Μετανάστευσης κύριος Μηταράκης, ψευδόμενος για πολλοστή φορά για εγκυκλίους δήθεν ανύπαρκτες, που όμως αποκάλυψαν περίτρανα την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και του ίδιου σε βάρος των νησιωτών και των θυμάτων των ιμπεριαλιστικών πολέμων, στους οποίους συμμετέχει και η χώρα μας, με διαχρονική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και της τελευταίας.

Όσες διευκρινιστικές εγκυκλίους και να στείλει δεν μπορεί να κρύψει τον βασικό σχεδιασμό κυβέρνησης και Ε.Ε., τα νησιά μας και εν προκειμένω η Χίος να αποτελέσουν τους χώρους εγκλεισμού προσφύγων και μεταναστών σε επίπεδο χώρας αλλά και Ε.Ε.

Για αυτό και τα εκατομμύρια ευρώ για τις υπερδομές – φυλακές, για αυτό και η πρόβλεψη για χιλιάδες θέσεις εγκλωβισμένων στα νησιά, ασχέτως αν ο υπουργός με τα παπαγαλάκια του στη Χίο και κεντρικά επιχειρούν να πείσουν με κουτοπονηριές και αλχημείες ότι τα ΚΥΤ θα είναι άδεια.

Ο χιώτικος λαός, οι νησιώτες, τους έχουν πάρει χαμπάρι και τα σχέδια κυβέρνησης Ε.Ε. και Μηταράκη, θα έχουν την τύχη, που είχαν και την προηγούμενη φορά».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια