
ΛΑΣ για κλείσιμο σχολείων: Σε δεύτερη μοίρα η ασφάλεια των παιδιών μας
Με αφορμή το κλείσιμο του εσπερινού γυμνασίου με λυκειακές τάξεις, λόγω των προβλημάτων λειτουργίας στη θέρμανση του σχολείου η ΛΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η απόφαση εκ των υστέρων της Δημοτικής αρχής για το κλείσιμο 2 σχολικών μονάδων με προβλήματα στους καυστήρες θέρμανσης.
Τι κι αν είχε επισημανθεί από τη Λαϊκή Συσπείρωση και άλλες παρατάξεις το προηγούμενο διάστημα το ζήτημα της επιθεώρησης των καυστήρων όλων των σχολικών μονάδων και η διασφάλιση της λειτουργίας τους… η Δημοτική αρχή ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωνε ότι όλα βαίνουν καλώς! Επικίνδυνοι για άλλη μία φορά!!!
Απαιτούμε:
Εδώ και τώρα να γίνε επιθεώρηση όλων των καυστηρων και συστημάτων θέρμανσης των σχολικών μονάδων και να δοθούν πιστοποιητικά καλής λειτουργίας.
Σε όλα τα σχολεία να εξασφαλιστεί επαρκής ποσότητα πετρελαίου για τις επόμενες μέρες που προβλέπονται χαμηλές θερμοκρασίες.