ΛΑΣ: Η δημοτική αρχή σπέρνει ανέμους, θα θερίσει θύελλες

Τα όσα διαδραματίζονται στο δημαρχιακό μέγαρο και ανέδειξε ο astraparis.gr, με ρεπορτάζ του τις προηγούμενες μέρες και αφορούν τις προσλήψεις fast track, με την προκάλυψη του covi-d, καθώς και την καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων καταγγέλλει με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΛΑΣ.

“Χωρίς ντροπή και πολιτική ηθική η δημοτική αρχή, παραδέχτηκε για άλλη μια φορά, ότι οι τελευταίες προσλήψεις που έγιναν με διαδικασία fast track , είχαν ως κύριο κριτήριο τον «μπάρμπα στην Κορώνη», την πολιτική εξαργύρωση γραμματίων σε ημέτερους και τη διεύρυνση της εκλογικής πελατείας.

Από μόνα τους αρκετά ονόματα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές , σε έναν τόπο που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Ταμπουρωμένος ο ίδιος ο δήμαρχος πίσω από το νομότυπο του πράγματος και τα γνωστά «πηγαίνετε στον εισαγγελέα», πέταξε το ηθικό του πράγματος και τα κριτήρια που πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις περιπτώσεις των προσλήψεων στο καλάθι των αχρήστων.

Την ίδια τακτική ακολούθησε η δημοτική αρχή και στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων 25 εργαζομένων της καθαριότητας , που με μισόλογα και ψέματα , προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να τους βγάλει ψεύτες .

Ως Λαϊκή Συσπείρωση στεκόμαστε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων που είτε τους εμπορεύονται το βασικό δικαίωμα στην εργασία είτε καταπατούν τα εργασιακά τους δικαιώματα και βεβαιώνουμε τη δημοτική αρχή , από τη στιγμή που σπέρνει ανέμους , θα θερίσει θύελλες αργά ή γρήγορα”.