Λαύρος κατά ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπαληός (βίντεο)

Λαύρος κατά των πρώην συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ και στην… μετεξέλιξή του ΚΙΝΑΛ εμφανίσθηκε ο γιατρός και πρώην δήμαρχος Ομηρούπολης κ. Δημήτρης Παπαληός, με δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης της Χίου, το πρωί της Τετάρτης, 3 Ιουλίου 2019.

Λίγες, μόλις, ημέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο κ. Παπαληός αναφέρθηκε με ιδιαίτερα απαξιωτικό λόγο και σε υψηλούς τόνους για τους επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ.κ. Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο και κα Φώφη Γεννηματά, με συγκεκριμένες αναφορές στην πολιτική τους και στα αποτελέσματά της. Επίσης, έκανε εκτενή αναφορά στην πολιτική των μνημονίων και για τις καταστροφικές πολιτικές στον τομέα της υγείας, όπου έχει ιδίαν αντίληψη.

Διευκρίνισε ότι δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Αλέξη Τσίπρα και πήγε κοντά στο κόμμα αυτό, στο οποίο δεν συμφωνεί κατά 100%, για να συζητήσει και να συνεισφέρει καταθέτοντας και εισπράττοντας απόψεις.