Λογοτεχνική περιήγηση στο κάστρο της Χίου, διοργανώνει το ΕΠΠΟΧΙ

Το Επιμελητείον Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Χίου (ΕΠΠΟΧΙ) διοργανώνει λογοτεχνική περιήγηση στο κάστρο της Χίου, με τον Γιάννη Μακριδάκη και το βιβλίο του «Ήλιος με δόντια», εκδ. Εστία, 2010, την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Στην διάρκεια της περιήγησης οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν και μία ημίωρη παράσταση αναλογίου, κατά την οποίαν ο τενόρος Πέτρος Τζιώτης υπό τους ήχους αυτοσχεδιασμών με το κλαρίνο του μουσικού Γιάννη Κυριακόπουλου, θα διαβάσει το κατά Μακριδάκην ευαγγέλιο “Ο φυσικός άνθρωπος”.

Το κείμενο αυτό είχε ανέβει σε πρώτη απόδοση στην εναλλακτική σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις 4 και 5 Απριλίου 2017 από την Ράνια Οικονομίδου και τον Αντώνη Ανισέγκο, επίσης σε δεύτερη απόδοση ανέβηκε στη Βιβλιοθήκη Κοραή Χίου, από τους Μπάμπη Σαχτούρη και Μίτση Ακογιούνογλου στις 14 Απριλίου 2017.

Η συμμετοχή στην λογοτεχνική περιήγηση και στο αναλόγιο είναι δωρεάν και περί ώρα 13.30 θα ακολουθήσει νηστίσιμο γεύμα στο μεζεδοπωλείο Βραδύπους.

Για κράτηση θέσης στο γεύμα είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με sms ή viber στο τηλ. 6977 000744. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.