Λουκέτο και αύριο Τετάρτη σε όλο το νησί

Κλείνουν τα πάντα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μαγαζιά, υπηρεσίες, παιδικοί σταθμοί, δεν θα λειτουργήσει τίποτα και αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 σε ένδειξη διαμαρτυρίας και καταγγέλοντας την κυβερνητική πολιτική, την επίταξη και την επιβολή της μεσω της αστυνομοκρατίας και των επιθέσεων των ΜΑΤ  στους πολίτες.

Γενική απεργία σε Xίο και Λέσβο κήρυξε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Kώστας Μουτζούρης, απεργία έχουν προκηρύξει το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ καλύπτοντας τους δημόσιους υπαλλήλους, το Εργατικό κέντρο Χίου καλύπτοντας τους ιδιωτικούς, κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί και όλες οι υπηρεσίες του νομικού προσώπου.

Με προσωπικό ασφαλεία το νοσοκομείο, το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό παραμένει ως προσωπικό ασφαλείας και θα ακολουθήσει το ημερήσιο πρόγραμμα ως έχει ανακοινωθεί από τους προϊσταμένους των τμημάτων.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και όσοι δεν έχουν αύριο υπηρεσία-βάρδια καλούνται να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία και να παραστούν στις 11.00 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη κεντρική πλατεία της Χίου.

Παράλληλα για δεύτερη συνεχομενη μέρα λουκέτο βάζει και η αγορά οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι φαρμακοποιοί καθώς και τα καταστήματα εστίασης,

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια