«Μασάζ» σε Χαλκούσους από την επιτροπή των ανωνύμων

Μετά την ηχηρή σφαλιάρα που «έφαγε» η επιτροπή των ανωνύμων, η αυτοαποκαλούμενη και «παγχιακή επιτροπή αγώνα», με την σύνταξη και διακίνηση του άθλιου και ξενοφοβικού κειμένου για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων, επιχειρεί να επανέλθει στο προσκήνιο, για να ανακτήσει το… χαμένο έδαφος.

Έρχονται, βλέπετε, οι αυτοδιοικητικές εκλογές και κάποιοι εξ αυτών ή εν συνόλω και εν σώματι επιδιώκουν να τις χρησιμοποιήσουν ως την κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, ως… βάση την περιοχή του Χαλκειούς, όπου το προσφυγικό έχει εντονότερη παρουσία λόγω του κέντρου καταγραφής της ΒΙΑΛ, κάλεσαν το απόγευμα της Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2018 σε συγκέντρωση όποιους Χαλκούσους ακόμα τους εμπιστεύονται και τους ακολουθούν.

Σημείο συνάντησης η… υπαίθρια «γιάφκα – θερμοκήπιο», στα γνωστά πασσαλάκια, όπου η επιτροπή των ανωνύμων έχει εγκλωβίσει κάποιον μικρό αριθμό Χαλκούσων, για να φυλάει και καλά!

Στόχος της συνάντησης, στην οποία έδωσαν το παρών πρωτοκλασσάτα στελέχη της επιτροπής των ανωνύμων, ήταν η ανόρθωση του πεσμένου ηθικού και η πρόσκληση για… νέους αγώνες, εν όψει – μάλιστα – των εκλογών.

Θα επανέλθουμε με τυχόν περισσότερες πληροφορίες, καθότι η γιάφκα έστω και… νοθευμένη όσο νάναι κάτι κρατάει από κανόνες συνωμοτικότητας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια