Μαθητικός διαγωνισμός έρευνας

16 Ερευνητικές Ομάδες αποτελούμενες συνολικά από 125 μαθητές και με την πολύτιμη βοήθεια των υπευθύνων εκπαιδευτικών τους, πήραν μέρος στον1ο Μαθητικό Διαγωνισμό Έρευνας που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Οι άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των εργασιών που διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν με ένα συμβολικό ποσό για την προμήθεια υλικοτεχνικής υποδομής (STΕΑM) πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά στις 21/05/2021.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,   Αλέξανδρος Κόπτσης, ο Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μέλος Δ.Σ. Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) Αναστάσιος Εμβαλωτής, καθώς και η Περιφερειακή Διευθύντρια Περιφερειακής  Διευθύντριας  Α/θμιας  &  Β/θμιας  Εκπαίδευσης  Βορείου Αιγαίου, Μαρία Παπαδανιήλ.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και μαθήτριες, τους/τις Υπεύθυνους/ες Εκπαιδευτικούς και όλες/όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον 1Ο Μαθητικό Διαγωνισμό Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια