Με αισιοδοξία για επανεκλογή η συγκέντρωση της Χριστιάνας Καλογήρου

Προεκλογική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Χανδρής», πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης, 23 Μαΐου 2019, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό Εμείς για το Αιγαίο κα Χριστιάνα Καλογήρου.

Την στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα της κας Καλογήρου μετέφερε η βουλευτής κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία στην ομιλία της δεν στάθηκε στο τυπικό της δήλωσης στήριξης, αλλά έκανε λεπτομερή παρουσίαση του έργου της περιφερειάρχη. Δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά το έργο της, έπλεξε το εγκώμιο στην κα Καλογήρου και στους συνεργάτες της και εξέφρασε την βεβαιότητα για την επανεκλογή της.

Στην ομιλία της η κα Καλογήρου, δύο μόλις μέρες πριν τις περιφερειακές εκλογές, υπογράμμισε με έμφαση τη σημασία που έχει η αναμέτρηση αυτή για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, την ανάγκη να πορευθούν στην επόμενη περίοδο με πνεύμα ενότητας και δημιουργικής συνεργασίας, προκειμένου με έργο, μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις, σε ένα ενιαίο σύνολο δράσης να επιτευχθεί για όλους το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η περιφερειάρχης έκανε σύντομη αναφορά στη θητεία που εκπνέει σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Σταθήκαμε πιστεύω – με σεμνότητα και ευθύνη το λέω – αντάξιοι του ρόλου μας».

Αναφερόμενη στην επόμενη περίοδο μίλησε για τη σημασία της εμπιστοσύνης. «Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο, χωρίς το οποίο τίποτα δεν μπορεί να δημιουργηθεί. Τίποτα δεν μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Τίποτα δεν μπορεί να διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα. Ο δεσμός μας είναι η εμπιστοσύνη. Η αναγκαία υποστήριξη είναι χρήσιμο να συνοδεύεται πάντα από την αυστηρή ματιά και την απαιτητική κρίση».

Η κα Καλογήρου επανέλαβε ότι η συμμετοχή στα δημόσια πράγματα είναι πέρα από τον εαυτό μας και έχει αποκλειστική αναφορά στις ανάγκες, τις λύσεις και τους ανθρώπους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου κ. Πρόδρομος Μανωλάκης, χαιρετισμό απηύθηνε ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης, ενώ παραβρέθηκε ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια