Με απούσα την Χριστιάννα Καλογήρου ο αγιασμός στο Κολλέγιο

«Ολοκληρώθηκε μια προσπάθεια περίπου 20 ετών, μια προσπάθεια που ξεκίνησε με την αγορά του συγκεκριμένου χώρου, πέρασε από πολλά κύματα κι είμαστε στην ευχάριστη θέση επί των ημερών μας στην παρούσα νομαρχιακή θητεία να ολοκληρώνεται ένα έργο που το είχε ανάγκη ο τόπος αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τις διάσπαρτες υπηρεσίες της περιφερειακής μας ενότητας σε ένα χώρο. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που βοήθησαν διαχρονικά για αν επιτευχθεί αυτός ο στόχος».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αντιπεριφερειάχης κ. Σταμάτης Κάρμαντζης κατά την τελετή του αγιασμού του κτιρίου του Κολλεγίου, όπου πλέον στεγάζονται συγκεντρωμένες όλες οι υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας, το πρωί της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018.

Από την εκδήλωση έλαμψε δια της απουσίας της η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, παρότι βρισκόταν στο νησί και συγκεκριμένα στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας, όπου συμμετείχε στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, πυροδοτώντας με την απουσία της ποικίλα σχόλια.

Περιχαρείς οι κάτοικοι του Φραγκομαχαλά που βλέπουν την περιοχή τους να αναβαθμίζεται με τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου κ. Ιάκωβο Μπριλή να δηλώνει ικανοποιημένος και να ζητά την παραχώρηση ενός γραφείου για τις ανάγκες του Συλλόγου!

Παρότι μεταφέρθηκαν οι υπηρεσίες ανολοκλήρωτο παραμένει το έργο τους περιβάλλοντος χώρου και της σύνδεσης του χώρου στάθμευσης στην Αλλατίου με το κτίριο του Κολλεγίου που παραμένει ζητούμενο και καθυστερεί λόγω της αρχαιολογίας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια