Με e-δημοκρατία αιχμή του δόρατος ο Άλλος Δρόμος για την Περιφέρεια

Με αιχμή του δόρατος την ηλεκτρονική διακυβέρνηση (e-δημοκρατία), που δίνει στους πολίτες την δυνατότητα να ελέγχουν την πορεία υλοποίησης των έργων στο επίπεδο της περιφέρειας, δηλαδή όσων εξήγγειλαν οι υποψήφιοι, κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, με την παράταξη Άλλος Δρόμος, ο κ. Στράτος Γεωργούλας.

Προς το παρόν μέσα σε αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα, τόνισε, υπάρχει μόνον το πρόγραμμα της παράταξής μας, όσο και αν αναζήτησα δεν βρήκα προγράμματα των άλλων παρατάξεων.

Σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, ο κ. Γεωργούλας, ο οποίος είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης, έδωσε μια πρώτη εικόνα των προθέσεων και του προγράμματός του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «έχω βαρεθεί να συνηθίζω στα προβλήματα».

Ήρθα χθες στη Χίο, έπεσα σε διακοπή ρεύματος, πάω να πιώ νερό, μου λένε δεν πίνεται, πάω στο αεροδρόμιο η ίδια εικόνα εδώ και δεκαετίες, έχει καταντήσει η Χίος νεκροταφείο ημιτελών έργων, τόνισε ο κ. Γεωργούλας, επιρρίπτοντας σοβαρό μέρος των ευθυνών στην περιφερειακή αρχή.

Έστρεψε τα πυρά του κατά των συνυποψηφίων του, τονίζοντας ότι ο καθένας από αυτούς (Καλογήρου, Σπιλάνης, Μουτζούρης και Χριστόφας, ως διάδοχος της προηγούμενης περιφερειακής αρχής) είναι αυτοί που διαχειρίστηκαν τα θέματα της Περιφέρειας και τώρα έρχονται και ζητούν εκ νέου την ψήφο των πολιτών.

Οι πρώτοι πέντε υποψήφιοι της Χίου

Ο κ. Γεωργούλας ανακοίνωσε τους πρώτους πέντε υποψηφίους της παράταξής τους στη Χίο και οι οποίοι είναι (με αλφαβητική σειρά) οι εξής:

Φιλομήλα Μπόλια, συνταξιούχος υπάλληλος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ανδρέας Ροδάκης, τεχνολόγος – ακτινολόγος.

Χρύσα Σταύρου, ελεύθερη επαγγελματίας.

Γιώργος Φιλιππάκης, δημοσιογράφος.

Γιώργος Χάμπας, κοινωνιολόγος.

Στην διάρκεια της επίσκεψής του στη Χίο ο κ. Γεωργούλας συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και τον δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού, ενώ επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Χίου, την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, τον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ, το κοινωνικό φαρμακείο και την Λαγκάδα, όπου ενημερώθηκε για το προσφάτως ανακύψαν θέμα της μονάδας καύσης τηγανέλαιων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια