Με επίσημη σελίδα στο Facebook και η ΓΠΑΔ Βορείου Αιγαίου

Επίσημη σελίδα στο Facebook απέκτησε η γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, δημιουργώντας μια παράλληλη και εναλλακτική μορφή επικοινωνίας, χρηστικής ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες, με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η σελίδα είναι δημόσια και μπορεί να αναζητηθεί από τους χρήστες του Facebook στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/gadpvaigaiou/

Καθημερινά, πραγματοποιούνται στη σελίδα αναρτήσεις με αστυνομικό και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, που αφορούν κυρίως την περιοχή του Βορείου Αιγαίου, αλλά και την υπόλοιπη χώρα.

Οι αναρτήσεις συνοδεύονται από φωτογραφίες και βίντεο και περιλαμβάνουν ειδήσεις, χρηστικές συμβουλές, ανακοινώσεις, δράσεις της αστυνομίας και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή προσφορά του αστυνομικού στους πολίτες και στις τοπικές κοινωνίες.

Την διαχείριση της σελίδας έχει αναλάβει το γραφείο δημοσίων σχέσεων και ενημέρωσης δημοσιογράφων της ΓΠΑΔ Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο. Παρακαλούνται οι πολίτες για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν άμεσης αστυνομικής συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια