Με Moonlight ξεκινά η Κινηματογραφική Λέσχη

Υψηλούς στόχους και προσδοκίες για τη νέα σεζόν έχει η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου ανανεώνοντας το ραντεβού της με το σινεφίλ κοινό του νησιού, κάθε Παρασκευή στις 20.00 στο Ομήρειο.
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 20.30 η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου ξεκινάει κι επίσημα τις προβολές της για την νέα περίοδο με την ταινία Moonlight του Μπάρι Τζένκινς που κέρδισε και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας για το 2017.
«Μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα οπού παρελαύνουν όλες οι κινηματογραφικές τάσεις του κόσμου ευελπιστούμε να ψυχαγωγήσουμε, να προβληματίσουμε, να προκαλέσουμε γόνιμες συζητήσεις, να συγκινήσουμε, να διευρύνουμε τις καλλιτεχνικές και πολλές φορές πολιτικές ανησυχίες των θεατών. Φέτος θα έχουμε και τακτική συνεργασία με το Ομήρειο ΠΚΔΧ (που ξεκίνησε με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αρκαδία Χαίρε» του Φίλιππου Κουτσαφτή στις 13/10) με κάποιες ταινίες να συμπλέουν με τις θεματικές των Ομηρείου Ημέρες: «Ο Εμποράκος» (10/11) για την θεματική Θεατρικές Αναζητήσεις και το «Με τα Μάτια Ανοιχτά» (8/12) για αυτή της Μουσικής. Θα έχουμε φυσικά και το απαραίτητο σινεφίλ αφιέρωμα (εδώ για τον σπουδαίο Βιμ Βέντερς 16-17/11) καθώς και το κλείσιμο του 2017 με ταινία animation για μικρούς και μεγάλους (Η Κόκκινη Χελώνα 22/12).
Να ευχαριστήσουμε όπως κάθε χρόνο το Ομήρειο για τη φιλοξενία που μας προσφέρει και όλους τους φίλους μας που αναζητούν έναν ποιοτικότερο κινηματογράφο και μας στηρίζουν. Να υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο facebook (https://www.facebook.com/cinemaclubchios) όπου θ’ αναρτήσουμε το πρόγραμμα μας και για περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες μας», αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου της Κινηματογραφικής Λέσχης Χίου.

Σχόλια