Με νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Χίο

Ριζικά ανανεωμένο και σε πρόσωπα, αλλά και ηλικιακά, είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Χίο για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, που παρουσιάσθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 18 Ιουνίου 2019.

Από την παλιά φρουρά του κόμματος στη Χίο το ψηφοδέλτιο χαρακτηρίζει η παρουσία του κ. Γιώργου Αμπαζή, συνταξιούχου δασκάλου, ενώ στις λοιπές θέσεις συμμετέχουν οι κες Νατάσα Διακορώνα και Χριστίνα – Ειρήνη Παληού και ο κ. Άρης Μιχαλάκης.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, τους οποίους παρουσίασε ο κ. Νέστορας Ξυλάς, επεσήμαναν τον σημαντικό ρόλο του ΚΚΕ στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, κάλεσαν τους πολίτες να αποδοκιμάσουν τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ και να ενισχύσουν το ΚΚΕ, για να παλέψει από καλύτερες θέσεις για τα λαϊκά αιτήματα.

Αναφέρθηκαν λεπτομερώς στα προβλήματα στους χώρους εργασίας, στο προσφυγικό, στον μειωμένο ΦΠΑ και στα ζητήματα ανάπτυξης του νησιού, στο εκπαιδευτικό και στα προβλήματα του χώρου της υγείας, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί α αντιπαρατεθεί στις αντιλαϊκές πολιτικές που σαρώνουν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Γιώργoς Αμπαζής του Ηλία

Δάσκαλος, Εξελέγη στις τελευταίες εκλογές περιφερειακός σύμβουλος Β. Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Διετέλεσε: Επί σειρά ετών γραμματέας της Ν.Ε. Χίου του ΚΚΕ. Με πολλές θέσεις ευθύνης στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Ιδρυτικό μέλος και γραμματέας του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών Χίου από το 1998-2018.

Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Βιβλιοθήκης Αδ. Κοραής.

Επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Και Νηπιαγωγών Χίου Αδ. Κοραής και μέλος του Δ.Σ.

Πρόεδρος του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Νατάσα Διακορώνα του Θεοδώρου

Εργαζόμενη στην Ολυμπιακή Αεροπορία, συμμετείχε και συμμετέχει στο γυναικείο κίνημα. Σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χίου, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ νομού Χίου.

Άρης Μιχαλάκης του Νικολάου

Στέλεχος του ΚΚΕ.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Σχολή Θετικών επιστημών του τμ. Μαθηματικών στη Σάμο.

Δούλεψε ως ωρομίσθιος μαθηματικός στις Οινούσες και τα Καρδάμυλα. Πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, μέλος του Δ.Σ. του ΕΚ Χίου.

Χριστίνα – Ειρήνη Παληού του Ιωάννη

Γραμματέας του Τ.Σ. Χίου της ΚΝΕ.

Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο.

Δούλεψε ως αναπληρώτρια Δασκάλα στο 1ο Δ. Σχολείο Βροντάδου. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια