Με πλαστικά καπάκια, το 4ο αμαξίδιο σε παιδί με αναπηρία

Το 4ο αμαξίδιο για παιδί με αναπηρία κατάφεραν να αποκτήσουν μέσα από τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών στον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία.

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, συνεχίζει τη δράση «Συγκέντρωση πλαστικών καπακιών», η οποία στοχεύει αφενός στη δωρεάν προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου και την προσφορά του σε άτομα με αναπηρία και αφετέρου στην προστασία του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τη Διαχείριση Απορριμμάτων Νομού Χίου (ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ.) του Δήμου Χίου.

Χάρη στα καπάκια που συγκεντρώθηκαν, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 11.30 στο γραφείο του Συλλόγου, θα παραδοθεί από τη ΔΙΑΝΟΧ το 4ο κατά σειρά αμαξίδιο σε παιδί με αναπηρία.

«Η δράση πραγματοποιείται από το 2016, σε συνεργασία με το Δήμο Χίου και τη ΔΙΑΝΟΧ και βέβαια όλη τη Χίο, μέσω σχολείων, σωματείων, συλλόγων και χώρων εργασίας, αλλά και ιδιωτών που με μεγάλη χαρά συγκεντρώνουν τα καπάκια στο σπίτι τους και μας τα φέρνουν μετρημένα ένα προς ένα! Οι τόνοι που συγκεντρώνονται είναι πολλοί και η επιβράβευση έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο και δίνει χαρά τόσο σε εκείνον που παίρνει το αμαξίδιο όσο και σε όλους όσους συνεισφέρουν για την αγορά του.

Ο Π.Σ.Α.μεΑ. ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν και ενίσχυσαν με την προσφορά τους τη δράση μας και βέβαια τη ΔΙΑΝΟΧ για την κάλυψη της επιπλέον δαπάνης που απαιτεί η αγορά του ειδικού τύπου αναπηρικού αμαξιδίου» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια