Με την Καλογήρου υποψήφιος στις εκλογές ο Χρήστος Καραχάλιος

Με την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο», με επικεφαλής την κα Χριστιάνα Καλογήρου, κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο κ. Χρήστος Καραχάλιος, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο, όπως ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019.

Ο κ. Καραχάλιος, είναι χημικός, με συμπληρωματική εκπαίδευση στον τομέα διαμόρφωσης τεχνολογικής στρατηγικής και διαχείρισης τεχνολογιών στις επιχειρήσεις.

Γεννήθηκε το 1969. Ζει και εργάζεται στη Χίο. Είναι παντρεμένος με την κα Δέσποινα Παπαγιαννάκη. Ήταν υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Χίου και πρώην υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωστή Μουσουρούλη.

Επί σειρά ετών ήταν σύμβουλος στο υπουργείο Ανάπτυξης για θέματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αξιοποίησης του φυσικού πλούτου. Έχει εργαστεί στα υπουργεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης.

Έχει διατελέσει μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ.

Είναι αναπληρωτής γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Από τον συνδυασμό ανακοινώθηκαν και οι ακόλουθες υποψηφιότητες:

Περιφερειακή ενότητα Ικαρίας:

Σταματούλα Τσιαντή- Πορή: Συγγραφέας. Γεννήθηκε το 1957 στις Ράχες Ικαρίας. Ζει και δραστηριοποιείται στον Εύδηλο. Είναι τοπικός σύμβουλος της Δ.Ε. Ευδήλου. Είναι γραμματέας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΥΤΕΜΑ». Έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στον τομέα του πολιτισμού. Έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία σε σαμιακά και αθηναϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Περιφερειακή ενότητα Λέσβου:

Ιωάννα Βαλλίνα: Αρχιτέκτων- μηχανικός ΕΜΠ, με MSc από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην κοινωνική και ιστορική ανθρωπολογία. Ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο.

Περιφερειακή ενότητα Λήμνου:

Νικόλαος Αναγνωστόπουλος: Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης. Γεννήθηκε το 1992 στην Μύρινα της Λήμνου όπου ζει μόνιμα. Έχει σπουδάσει στο τμήμα εμπορίας και διαφήμισης, marketing με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό του στην διοίκηση υπηρεσιών του τμήματος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Παράλληλα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση, καθώς διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. της σχολής του. Είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λήμνου.

Περιφερειακή ενότητα Σάμου:

Δημήτρης Καζόγλου: Συνταξιούχος. Γεννήθηκε το 1949 στη Σάμο. Ζει και έχει δραστηριοποιηθεί ως επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού στο Κοκκάρι της Σάμου. Για περισσότερα από 25 χρόνια εκλεγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, εκ των οποίων τέσσερα χρόνια ήταν αντιπρόεδρος στην τότε κοινότητα Κοκκαρίου, οκτώ χρόνια δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του καποδιστριακού δημοτικού διαμερίσματος Κοκκαρίου, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του καλλικρατικού δημοτικού διαμερίσματος Κοκκαρίου. Είναι δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Σάμου.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σχόλια