Με τρεις γυναίκες η πεντάδα του συνδυασμού της Καλογήρου για τη Χίο

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για την περιφερειακή ενότητα Χίου ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής την κα Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου:

Λεωνίδας Αθηνάδης: Γεννήθηκε το 1956 στη Χίο. Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα του εμπορίου τροφίμων στη Χίο. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου για περισσότερα από 12 χρόνια. Έχει ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος επί δύο τετραετίες.

Άννα Βορριά-Βουγάδη: Γεννήθηκε το 1966 στη Χίο, είναι παντρεμένη με τον Νίκο Βουγάδη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Κεντρικού Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου.

Θεοδώρα Μαθιούδη: Γεννήθηκε το 1982 στη Χίο. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παντελίδη και έχει δύο παιδιά. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βροντάδου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Προοδευτικής Εκπολιτιστικής Κοινωνικής Ένωσης Βροντάδου  (ΠΕΚΕΒ).

Παντελής Μπουρνιάς: Γεννήθηκε το 1973 στις ΗΠΑ και από το 2008 έχει εγκατασταθεί στη Χίο όπου δραστηριοποιείται ως πολιτικός μηχανικός και κτηματομεσίτης. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου.

Χριστίνα Σεράφη: Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1969 και είναι μητέρα τριών παιδιών. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2004 είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Εταιρείας Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων. Από το 2009 είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ακαδημίας ΠΑΣ- Κλασικό και Μίνι, ενώ για 4 έτη διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Χίου. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας δήμου Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια