Με ξένα κόλλυβα μνημονεύεται ο Κάρμαντζης

Ακόμα και το φράγμα Κόρης Γεφύρι επιστρατεύει και το παρουσιάζει ως δικό του έργο, λησμονώντας – κι ενώ έχουν περάσει μόλις τρεις εβδομάδες – την πανωλεθρία που υπέστη, εμφανίζοντας την υπόθεση τελειωμένη, αφού μετά από δική του δήθεν παρέμβαση κλείστηκε με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συμφωνία ολοκλήρωσης του έργου.

Βέβαια, ακριβώς την επομένη ημέρα το Υπουργείο τον άδειασε εκκωφαντικά, ξεκαθαρίζοντας πως ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε το έργο τελειώνει, αλλά παρά ταύτα ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης επιμένει και επανέρχεται σήμερα, στην αγωνία του να παρουσιάσει έργο εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος Χίου.

«Πακετάρει» δε το φράγμα Κόρης Γεφύρι μαζί με άλλα, επίσης όχι δικά του έργα, στο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτάκι του εν όψει των εκλογών, ενώ το μόνο ίσως συναφές με αυτό έργο είναι εκείνο του φράγματος Σαραπιού, για το οποίο τηρεί σιγήν ιχθύος!

Τα άλλα δε έργα που παρουσιάζει στο ίδιο σποτάκι (οδικά έργα, γέφυρα Παντουκειούς, λιμάνι Λαγκάδας κ.λπ., διεκδικώντας μέρος της… δόξας τους, είναι έργα που σχεδόν στο σύνολό τους υλοποιήθηκαν κεντρικά από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και για τα οποία ουδεμία αρμοδιότητα ή ευθύνη είχε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, εκτός της συμμετοχής του – συνοδεύοντας την περιφερειάρχη κα Χριστιάνα Καλογήρου – στα κλιμάκια «επιθεώρησης».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια