Μετά τις «χρυσές» αμοιβές και διήμερο στη Χίο οι δικηγόροι

Ευκαιρία για διήμερη διαφυγή στη Χίο θα έχουν ο εξ Αθηνών δικηγόρος, θυμάστε, εκείνος με τις «χρυσές» αμοιβές που όρισε για δύο υποθέσεις του το νοσοκομείο Χίου, μετά ετέρας δικηγόρου επίσης εξ Αθηνών, προφανώς συνεργάτιδός του.

Ο λόγος της επίσκεψης, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, θα είναι – όπως πληροφορούμεθα από την σχετική απόφαση της διοικήτριας του Νοσοκομείου κας Ελένης Κανταράκη, που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 – σχετικός με την υπ΄ αριθμόν 1049/17-9-2020 απόφαση της διοικήτριας.

Με την απόφαση αυτή ανετέθη αντί αμοιβής 2.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, στον συγκεκριμένο δικηγόρο να ασκήσει έφεση κατά απόφασης του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών και να καταθέσει αίτηση αναστολής για την ίδια απόφαση.

Με την τελευταία (σήμερα στην Διαύγεια) από 15 Σεπτεμβρίου 2020 απόφασή της η κα Κανταράκη αποφασίζει την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διαμονής των δύο δικηγόρων στη Χίο από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου Χίου, για το αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Τώρα, εν μέσω κορονοϊού και ενώ όλες οι επικοινωνίες γίνονται πλέον μέσω διαδικτύου (ακόμα και το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη) είναι απορίας άξιον τι θα έρθουν να δουν και να ακούσουν από κοντά οι δύο δικηγόροι που δεν μπορούν να το μάθουν έστω με τηλεδιάσκεψη.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια