Μία φορά την εβδομάδα δοκιμαστικά το κλείσιμο της παραλίας με απόφαση Λιμενικής Επιτροπής

Εισακούστηκε από τη Λιμενική Eπιτροπή αλλά όχι ομόφωνα η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου για δοκιμαστικό κλείσιμο του λιμανιού μια φορά την εβδομάδα.

Για ακόμη μια φορά ακούστηκαν διάφοροι προβληματισμοί, κυρίως από πλευράς Λιμεναρχείου και κάποιων επαγγελματιών, προτάσσοντας τις αυξημένες ανάγκες και δραστηριότητες που έχει το λιμενικό και απαιτούν το ανθρώπινο δυναμικό του να  είναι απασχολημένο με το προσφυγικό, τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων κ.λπ.

Εν κατακλείδι η Λιμενική Επιτροπή άφησε στην δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου την μονοδρόμηση του λιμανιού όποτε αυτό κρίνει. Η μονοδρόμηση θα γίνει όπως κάθε χρόνο από το ύψος του ξενοδοχείου Χανδρή μέχρι την οδό Κανάρη και το δοκιμαστικό κλείσιμο του λιμανιού για τα αυτοκίνητα όποτε κατασκευαστούν οι σχετικές πινακίδες.

Ωστόσο και ο πιο ανυποψίαστος θεατής της συνεδρίασης θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι “όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει”.

Είναι η τέταρτη φορά που η λιμενική επιτροπή συζητά για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο λιμάνι κι ακόμη δεν έχουν παραληφθεί οι σχετικές πινακίδες οι οποίες αναμένονται στο τέλος του… Ιούνη.

Σχόλια