Μουσικές εξορμήσεις από το μουσικό σχολείο Χίου

Αισθητή κάνει την παρουσία του ειδικά τις γιορτινές μέρες το Μουσικό Σχολείο Χίου, με μουσικά δρώμενα και εκδηλώσεις που κορυφωνονται με την από κοινού συβαυλάι των μαθητών του σχολείου με τη Φιλαρμονική του Δήμου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Μουσικού και πάντα δραστήριου σχολείου για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, το μεσημέρι, ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου με παραδοσιακά και κλασικά όργανα θα επισκεφτούν το δημοτικό σχολείο του Κάμπου και θα συμμετάσχουν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοιμάζει το προσωπικό των ΔΥΕΠ ( Δομές Εκπαίδευσης Προσφύγων) για τους μαθητές τους.

Την επόμενη μέρα, 21 Δεκεμβρίου 2018, το πρωί, η παραδοσιακή χορωδία του σχολείου στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών θα τραγουδήσει  τα κάλαντα:

  • Στις 08:30  στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Στις 09:30 στο Δημαρχείο Χίου
  • Στις 10:00 στις γειτονιές του Κάστρου.
  • Στις 10:30  στην κεντρική αγορά της Χίου (Απλωταριά)

Τέλος, την ίδια μέρα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στις 20:15 στο Ομήρειο Π.Κ.Δ. Χίου ταξιδεύουμε πίσω στο παρελθόν και, με γέφυρα τραγούδια και μουσικά θέματα από την κινηματογραφική μουσική, ανταμώνουμεόλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι μουσικοί επί σκηνής, μετά από ένα όμορφο ταξίδι προετοιμασίας που ξεκίνησε τον Οκτώβριο. Μέσω της μουσικής αυτής συνεργασίας της Φιλαρμονικής και του Μουσικού Σχολείου Χίου, με τίτλο «Αυτά τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι παιδιά!»…

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια