«Μούσκεμα» τα έκανε ο δήμος στις παραλίες- Ανέτοιμες να υποδεχτούν τον κόσμο

Αραχτές και με δικό τους ημερολόγιο προφανώς κινούνται οι υπηρεσίες του δήμου και οι υπεύθυνοι για τις παραλίες με τη νότια Χίο να είναι ανέτοιμη για το φετινό καλοκαίρι.

Ομπρέλες, αλλαξιέρες και ντουζιέρες είναι είδη προς εξαφάνιση αφού δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη σε καμιά παραλία από τον Καταρράκτη μέχρι τον Λιλικά.

Τέλη Ιουνίου και παρότι οι πρόεδροι των χωριών καθημερινά ζητούν την παρέμβαση του δήμου, δεν εισακούγονται.

Να σημειωθεί ότι οι ράμπες που εξυπηρετούν ΑμεΑ σε Καταρράκτη αλλά και Βοκαριά δεν έχουν καν τοποθετηθεί με την πρόσβαση σε αυτές τις παραλίες να είναι αδύνατη για τους συμπολίτες μας.

Πέρσι τέτοια περίοδο (άραγε γιατί), οι παραλίες ήταν πανέτοιμες με ομπρέλες, αλλαξιέρες, ντουζιέρες και ράμπες να περιμένουν τους λουόμενους ενώ νωρίτερα  είχαν διαμορφωθεί από τα κατάλληλα μηχανήματα.

Κάθε πέρσι και καλύτερα λένε οι πρόεδροι των χωριών οι οποίοι πλέον έχουν καταθέσει τα όπλα προσθέτοντας με νόημα ότι με καλή θέληση ως τον Αύγουστο κάτι μπορεί να γίνει.

Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι μόνο όπου λειτουργούν ιδιωτικές επιχειρήσεις κι αυτό επειδή “έτρεξαν” οι επαγγελματίες υπάρχει μια υποτυπώδεις οργάνωση στις παραλίες.  Ως φαίνεται ο δήμος και με αυτό το θέμα τα έκανε… μούσκεμα!

 

 

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια