«Μπλόκο στους φασίστες», απαντά η ΛΑΣ στο παραλήρημα Μουτζούρη

Σπέρνει μίσος στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ο πeριφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης, με την γελοία και αντιεπιστημονική θεωρία της ισλαμοποίησης, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση, απαντώντας στην χθεσινή, 28 Οκτωβρίου 2019, παραληρηματική ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook.

Αναλυτικά, η ΛΑΣ αναφέρει τα ακόλουθα, στην ανακοίνωσή της, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019:

«Εισβολές και ισλαμοποίηση της χώρας και του Β. Αιγαίου υπονοεί μέσω των απαράδεκτων αναρτήσεών   του ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης.

«Η κυβέρνηση μας οφείλει ένα νέο όχι στη νέα εισβολή ( Βόρειο Αιγαίο 28- 10-19)»
Κώστας Μουτζούρης . Περιφερειάρχης Β Αιγαίου στο προσωπικό του προφίλ στο f/β.

Ο εν λόγω πολιτικός άνδρας, περιφερειάρχης Β Αιγαίου, δεν βρήκε να πει κουβέντα για την «εισβολή» ΝΑΤΟ και ΗΠΑ στο Στεφανοβικειο στο Βόλο, για τις επεκτάσεις των βάσεων ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη, στη Λάρισα, για τα σχέδια αποθήκευσης πυρηνικών στον Άραξο.

Δεν βρήκε τίποτα να πει για το μακέλεμα των λαών στη μέση Ανατολή, στη Λιβύη και αλλού που δημιουργούν τις εκατόμβες προσφύγων και μεταναστών.

Όχι δεν βρήκε να πει κουβέντα για τον φασισμό και τα παραπληρώματά του, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία ανήμερα 28ης Οκτωβρίου.

Δεν βρήκε να πει κουβέντα για την επαίσχυντη «εισβολή» της Ε.Ε. και των συμφωνιών της που εγκλωβίζουν στα νησιά μας τους πρόσφυγες και μετανάστες και έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε φυλακή.

Ούτε καν δεν προσδιόρισε το θέμα στην επιθετικότητα της άρχουσας τάξης της Τουρκίας και στην εισβολή στη Συρία!

Βγήκε να σπείρει μίσος στην περιφέρεια Β. Αιγαίου ο «ακαδημαϊκός δάσκαλος», με τη γελοία και αντιεπιστημονική θεωρία της ισλαμοποίησης, γι΄ αυτό και από κάτω στα σχόλια της ανάρτησής του αλυχτούν μια σειρά ρατσιστές και μισάνθρωποι .

Με περίσσευμα ελαφρότητας και με τις πλάτες της κυβέρνησης της Ν.Δ., σπέρνει ανέμους στην ευαίσθητη περιοχή του Αιγαίου που δοκιμάζεται και πάλι από τα κύματα προσφύγων, εξ αιτίας του συνεχιζόμενου πολέμου και της τουρκικής εισβολής, δοκιμάζεται και πάλι μέσα   από τις εξαντλημένες αντοχές των κατοίκων των νησιών, που δυστυχώς εκμεταλλεύονται, ρατσιστές και φασίστες για να χύνουν το δηλητήριό τους, για να ζητάνε να πνίγονται άνθρωποι μέσα από τη δήθεν φύλαξη συνόρων και τα γνωστά πογκρόμ εναντίον τους .

Πρέπει να βρει τείχος μέγα η θεωρία του. Είναι θεωρία του παρελθόντος των δοσίλογων, των ναζί που αιματοκύλισαν τους λαούς, είναι θεωρία που στο πρόσωπο του περιφερειάρχη πρέπει να καταδικαστεί από όλους όσους αντιστέκονται στο μίσος και στην απανθρωπιά.

Τώρα, να κλείσουν τα hot spot στα νησιά μας.

Τώρα, να μεταφερθούν οι πρόσφυγες και μετανάστες στην ενδοχώρα σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Να μην ισχύσει καμιά συμφωνία Ε.Ε .όσον αφορά τον εγκλωβισμό τους στη χώρα μας και να προμηθευτούν ταξιδιωτικά έγγραφα για τις χώρες που επιθυμούν.

Μπλόκο στους φασίστες, διαχρονικά πιστοί στον αντιφασιστικό αγώνα των προγόνων μας».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια