Νέα ήθη στο Δ.Σ. του νοσοκομείου Χίου

Νέους κανόνες φαίνεται ότι εισάγει στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Χίου η διοικήτρια κα Ελένη Κανταράκη, αρχής γενομένης – κατά τα φαινόμενα – από τις 20 Απριλίου 2022.

Απόφαση (η πρώτη) του Δ.Σ. από εκείνη την συνεδρίαση, η οποία δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια την περασμένη Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, δεν φέρει πλέον τις υπογραφές όλων των μελών του Δ.Σ., όπως συνέβαινε μέχρι τότε, παρά μόνον την υπογραφή της διοικήτριας.

Η οποία, όπως αναφέρεται στο πρακτικό για την συγκεκριμένη απόφαση, «αφού αναγνώστηκε και βεβαιώθηκε επικυρώνεται από την πρόεδρο του Δ.Σ., διοικήτρια του Γ.Ν. Χίου, κα Ε. Κανταράκη» (οι υπογραμμίσεις δικές μας).

Διαβάζοντας αυτά καταλαβαίνουμε ότι, αφού πρόκειται για τα επίσημα πρακτικά που αναρτώνται στην Διαύγεια, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. τα πρακτικά καθαρογράφονται, διαβάζονται και βεβαιώνονται από τα παρόντα μέλη του και εν συνεχεία τα επικυρώνει η πρόεδρος.

Κι αφού γίνεται έτσι, μένουν που μένουν και κάνουν υπερωρίες στο Δ.Σ., τότε γιατί δεν τα υπογράφουν κιόλας;

Εκτός, αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και η ανάγνωση, βεβαίωση και επικύρωση αναφέρονται μόνον στην κα Κανταράκη, που… αποφασίζει για όλους.

Ακολουθούν το νέου τύπου πρακτικό του Δ.Σ. και το αντίστοιχο πριν έναν μήνα

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια