Νέα ποδοσφαιρική ομάδα δημιουργείται στον Βροντάδο Χίου

Την δημιουργία νέας ομάδας ποδοσφαίρου στον Βροντάδο, με την επωνυμία Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βροντάδος Χίου, ανακοίνωσε η προσωρινή διοίκηση της ομάδας, σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου 2023.

Με την νέα αυτή ομάδα επιχειρείται η ανασυγκρότηση του ποδοσφαιρικού χώρου του Βροντάδου, που το τελευταίο διάστημα δεν είχε εκπροσώπηση επισήμως.

Στη ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «ελπίζουμε με την πρωτοβουλία μας αυτή να ανεβάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο τον αθλητισμό του τόπου μας που συνδέεται με τα ομαδικά αθλήματα και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο. Βασιζόμενοι στις αξίες του αθλητικού πνεύματος, του υγιούς ανταγωνισμού και της συλλογικότητας, βασικών χαρακτηριστικών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε κίνητρα στους νέους και όχι μόνο, ώστε να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και  συνάμα να προσφέρουμε ευχάριστο θέαμα στους φιλάθλους της ομάδας. Σε αγαστή συνεργασία με το ” Λέοντα Αφροδισίων”  μια ομάδα που διαχρονικά βρίσκεται κοντά στη νεολαία και τη χαρακτηρίζει η προσφορά και μόνο στον τόπο και στο άθλημα».

Καλούν, τέλος, τους πολίτες να ενισχύσουν την ομάδα, είτε ως αθλητές, είτε ως φίλαθλοι.