Νέες συνεργασίες της Aegean Airlines στη Χίο

2

Την συνεργασία του Miles+Bonus με 5 ξενοδοχεία στη Χίο, ανακοίνωσε η Aegean Airlines, μέσα από την οποία οι επιβάτες μπορούν να κερδίζουν μίλια εξαργύρωσης με κάθε διανυκτέρευση αλλά και να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε δωρεάν διαμονές

Η συνεργασία αφορά τα ξενοδοχεία Lida ΜaryMesta Mastic Hotel, Medieval Castle Hotel, αρχοντικό Περλέας, Chios Chandris Hotel μέσα από τις σελίδες των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μορούν να μάθουν περισσότερα για την κάθε συνεργασία και την συγκέντρωση και εξαργύρωση μιλίων.

Επιπλέον, προσθέτει η Aegean στην ανακοίνωσή της, μπορείτε πλέον να επωφελείστε από αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα εστιατόρια, ταβέρνες, cafe και bar απλά με την επίδειξη της κάρτας σας. Κάντε κλικ στη σελίδα OZ Cocktail barΝόστοςΤσίκουδοFlocafe και Goody’s για να δείτε τα αποκλειστικά προνόμια και τις εκπτώσεις που σας παρέχονται σε κάθε γεύμα ή επίσκεψή σας.

Επιπλέον μπορείτε να κερδίζετε και να εξαργυρώνετε μίλια με τις αγορές σας στο κατάστημα Citrus Άρωμα μνήμης, καθώς και με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου από την Hertz, απλά με την επίδειξη της Miles+Bonus κάρτας σας.

Σχόλια