Νεκρό βρέθηκε ανήλικο προσφυγόπουλο στην Σάμο

Μια γυναίκα και την σορό ενός ανήλικου αγοριού εντόπισαν σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτη περιοχή ανατολικά του ακρωτηρίου «Πράσο», στην Σάμο, στελέχη του λιμενικού τις πρωινές ώρες της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2020. Παρελήφθησαν από το ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ. και η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σάμου. Στην περιοχή του ακρωτηρίου «Πράσο» εντοπίσθηκαν άλλοι δέκα πρόσφυγες και μετανάστες.

Το λιμεναρχείο Σάμου ενημερώθηκε από κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας για εντοπισμό έξι ακόμη προσφύγων και μεταναστών στην στεριά ανατολικά της Σάμου.

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το περιστατικό προφανώς ναυαγίου και για τον θάνατο του ανήλικου διενεργείται από το λιμεναρχείο Σάμου, ενώ για κάθε άλλη εξέλιξη θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Από το Λ.Σ. ανακοινώθηκε ότι εντοπίσθηκαν και οι υπόλοιποι επτά πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι αναζητούνταν στη χερσαία περιοχή Βαθύ Σάμου. Συνολικά, από τις πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίσθηκαν 24 άτομα και μία σορός ενός ανήλικου αγοριού.

Φωτό αρχείου

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια