Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Χιακή Αδελφότητα Αττικοβοιωτίας «Κοραής»

Νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη στην Χιακή Αδελφότητα Αττικοβοιωτίας «Κοραής» κατά την τακτική γενική συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Αντώνιος Ν. Χαροκόπος

Α’ αντιπρόεδρος: Στυλιανός Δ. Μουτάφης

Β’ αντιπρόεδρος: Λίλιαν Ισιδ. Σιδεράτου – Δρακωνάκη

Γενικός γραμματέας: Γεώργιος Σταμ. Δανιήλ

Ειδική γραμματέας: Ευαγγελία Σπ. Χαλδαίου – Φράγκου

Ταμίας: Ισίδωρος Ιωάν. Πρώϊος

Υπεύθυνη υποτροφιών: Ευαγγελία N. Σιδεράτου

Μέλη: Αντώνιος Πιπέρας, Ιωάννης Γκιάλας, Ιωάννα Αποστολή, Ευαγγελία Χρυσικού, Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου, Γεώργιος Δαμαλάς, Ανδρέας Τσελίκας, Νίνα Παλαιού.

Την εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζουν οι Αντώνιος Χλωρός, Μιχαήλ Οικονόμου και Δημήτριος Αυλωνίτης.

Στόχος του συμβουλίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα είναι η ανάπτυξη δραστηριοτήτων και η περαιτέρω αξιοποίηση της νέας αίθουσας του «Κοραή» στην οδό Μητροπόλεως, δωρεά του κ. Σίμου Παληού. Τέλος, αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στην αναβάθμιση της επικοινωνίας και στην καλύτερη προσέγγιση του κόσμου του «Κοραή» για την ανάπτυξη των γραμμάτων και του πολιτισμού και για την προβολή του νησιού μας.

Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, που έγινε την ίδια ημέρα, στο ξενοδοχείο «Metropolitan» αντηλλάγησαν ευχές, ενώ «το φλουρί», ένα χρυσό αναμνηστικό, που ευγενικώς προσέφερε η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κα Λίλιαν Σιδεράτου – Δρακωνάκη, έτυχε στον κ. Σταμάτη Χονδρογιωργάκη, ο οποίος συν τοις άλλοις μετέφερε και τις ευχές του Δ.Σ. του Συλλόγου Χαλκουσίων, τονίζοντας ότι το έργο του «Κοραή» είναι μοναδικό και πρέπει να συνεχιστεί με συνέπεια κι αγάπη.