Νέο επεισόδιο στο «σήριαλ» ΣΕΣΝΟΧ κατά διοικήτριας νοσοκομείου Χίου

Στο στόχαστρο του Σωματείου Εργαζομένων Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου (ΣΕΣΝΟΧ) μπαίνει για ακόμα μία αφορά η διοικήτρια του νοσοκομείου κα Ελένη Κανταράκη, αυτή τη φορά επειδή – όπως καταγγέλλει το Δ.Σ. του Σωματείου – κάλεσε μέλος του σε απολογία για τις δηλώσεις που έκανε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – καταγγελία του ΣΕΣΝΟΧ:

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τον εκφοβισμό μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΣΝΟΧ για δηλώσεις που έκανε σε τοπικό ΜΜΕ . Η διοικήτρια του Σκυλίτσειου νοσοκομείου Χίου, χρησιμοποιώντας μεθόδους άλλων εποχών, κάλεσε σε απολογία μέλος του Δ..Σ του σωματείου. Υπενθυμίζουμε στην διοικήτρια ότι τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΣΝΟΧ εκπροσωπούν τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Η άποψη του Σωματείου μπορεί να μην είναι αρεστή στην διοικήτρια, όμως εμείς, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν πτοούμαστε, ούτε από κλήσεις σε απολογία, ούτε από συκοφαντίες, ούτε από ραδιουργίες. Το σωματείο μας (ΣΕΣΝΟΧ) έχει ιστορικά αποδείξει ότι δεν διαπραγματεύεται την δημόσια δωρεάν ποιοτική υγειονομική περίθαλψη για όλους τους κατοίκους του νομού . Και γι αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Αντί, λοιπόν, να σπαταλάνε χρόνο και ενεργητικότητα ας μας απαντήσουν οι διοικούντες:

– Πόσο προσωπικό μόνιμο θα προσληφθεί τη στιγμή που οι κλινικές λειτουργούν στα όρια ή και κάτω από τα όρια της ασφάλειας;

– Πότε προβλέπεται να γίνουν οι προσλήψεις για την λειτουργία της νέας ψυχιατρικής κλινικής;

– Πότε θα λειτουργήσει πλήρως η ΜΕΘ;

– Πότε θα δημιουργηθεί αξιοπρεπής και ασφαλής χώρος για τους χημειοθεραπευόμενους ;

– Τι γίνεται με τις τεράστιες λίστες αναμονής για την πραγματοποίηση εξετάσεων (αξονική, μαγνητική, υπέρηχος) που έχουν φτάσει ως τον Ιούνιο 2020;

– Τι γίνεται με την επισκευή του κτιρίου της παλαιάς χειρουργικής;

– Πώς αξιοποιείται η περιουσία του νοσοκομείου, όπου τη στιγμή αυτή δεκάδες κτίρια που ανήκουν στο νοσοκομείο όχι μόνο δεν επισκευάζονται αλλά ρημάζουν;».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια