Νέο ξεκίνημα για το σωματείο των καταστημάτων εστίασης της Χίου

Ήταν μια γενική συνέλευση διαφορετική από εκείνες άλλων ετών, η χθεσινή – Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 – του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χίου, η πρώτη μετά την πανωλεθρία των τελευταίων εκλογών που ακυρώθηκαν λόγω πλήθους παρατυπιών.

Περί τους 60 ιδιοκτήτες μέλη του σωματείου συγκεντρώθηκαν χθες στο Επιμελητήριο Χίου και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που φτάνουν στον astraparis.gr διεξήχθη γόνιμη συζήτηση και αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός, τόσο για το μέλλον και τις προοπτικές του σωματείου, όσο και για τα γενικότερα και ειδικότερα προβλήματα του κλάδου.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός ότι έδωσαν το παρών ιδιοκτήτες από όλο το φάσμα των καταστημάτων του κλάδου κι όχι οι συνήθεις παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, ενώ ενδιαφέρουσα ήταν και η γεωγραφική προσέλευση, που περιελάμβανε ιδιοκτήτες καταστημάτων από όλο το νησί κι όχι όπως γινόταν συνήθως από το κέντρο, ίσως και μόνον από μια περιοχή του κέντρου της πόλης.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε την διεξαγωγή των εκλογών την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, εξελέγη εφορευτική επιτροπή, ενώ δύο ημέρες πριν τις εκλογές θα μπορούν να κατατεθούν υποψηφιότητες για τα όργανα διοίκησης του σωματείου.

Επισημάνθηκε ότι δικαίωμα υποψηφιοτήτων έχουν όσοι διατηρούν κατάστημα στο όνομά τους ή συμμετέχουν σε επιχείρηση κι όχι όσοι απλά έχουν κάποιου είδους σχέση με επιχείρηση του κλάδου.

Σημειώνουμε ότι το τελευταίο ήταν ένα από τα επίμεμπτα σημεία των τελευταίων εκλογών, που κατέληξαν να ακυρωθούν.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια