Νεοδημοκρατική σύναξη του Αγίου Βαλεντίνου

Ο έρωτας και το κόμμα δεν κρύβονται. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την… συνεύρεση του δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και του αντιδημάρχου κ. Πάνου Aναγνώστου με τους, πρώην δήμαρχο Χίου κ. Πέτρο Παντελάρα, Στέφανο Γεροντέλλη και Γιώργο Καπράλο…

Μάλιστα την συνάντηση η οποία φωτογραφήθηκε συνόδευσε και σχετικό δελτίο τύπου του δήμου χίου στο οποίο αναφέρεται:”Όλοι τους, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, είναι άνθρωποι δραστήριοι, με αξιοσημείωτο αποτύπωμα στην επιχειρηματική, οικονομική, κοινωνική ζωή του τόπου μας και έθεσαν σημαντικά θεμέλια προόδου για το νησί, ενώ το έργο τους παραμένει κληρονομιά για όλους μας. Ο Δήμαρχος Χίου τους ευχαρίστησε με συγκίνηση για τη διαχρονική προσφορά τους, ενθυμούμενος πολλές στιγμές από τη πορεία τους, ενώ ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για το έργο τους, τους απένειμε το επετειακό μετάλλιο του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στη συνάντηση τέλος, μετείχε και ο Αντιδήμαρχος κ. Πάνος Αναγνώστου ο οποίος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον πρώην Δήμαρχο κ. Παντελάρα και αναφέρθηκε κι εκείνος στην εποχή εκείνη που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό του.

Με τη σειρά τους οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την πρόσκληση, αξιολογώντας την πορεία της Δημοτικής Αρχής εξαιρετικά γόνιμη και επωφελή για τον τόπο μας”.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια