Νέος περιφερειακός σύμβουλος της «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά»

Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος περιφερειακός σύμβουλος της «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» κ. Αριστείδης Σγατζός μετά την ορκωμοσία του που έγινε την περασμένη Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, στο γραφείο της περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου.

Ο νέος περιφερειακός σύμβουλος, πέρα από τον τυπικό πολιτικό όρκο, όπως και οι προηγούμενοι δύο κ.κ. Ανδρέας Μπάλλας και Στρατής Παυλής, ανέγνωσε το παρακάτω κείμενο συμπυκνώνοντας έτσι την βασική πολιτική δέσμευση της παράταξης:

«Ορκίζομαι στην τιμή και την συνείδησή μου, κατά την άσκηση των καθηκόντων μου, να είμαι πιστός στην πατρίδα, το Σύνταγμα και τη δημοκρατία, να εκτελώ τίμια τα καθήκοντά μου, να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των εργαζομένων και τα λαϊκά συμφέροντα, ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό, να αγωνίζομαι για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της αστικής τάξης, για να ανοίξει ο δρόμος για μια αξιοβίωτη ζωή με αξιοπρέπεια, σε μια κοινωνία ελευθερίας, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

Τον νέο περιφερειακό σύμβουλο στην ορκωμοσία συνόδευσαν μέλη της παράταξης, ενώ μετά το τέλος της τελετής είχαν ενημερωτική συζήτηση με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια