Νέους υποψηφίους για τη Χίο ανακοίνωσε η Χριστιάνα Καλογήρου

Δύο νέους υποψήφιους για την περιφερειακή ενότητα Χίου, την κα Κατίγκω Χατζηπατέρα- Δημητριάδη και τον κ. Μιχάλη Κοντούδη, ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» της κας Χριστιάνας Καλογήρου. Συγκεκριμένα:

Κατίγκω Χατζηπατέρα- Δημητριάδη: Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1959. Τον τελευταίο καιρό ζει μόνιμα στις Οινούσσες. Δραστηριοποιήθηκε για αρκετά χρόνια στη Ζιμπάμπουε στον τομέα της συμβουλευτικής παιδιών και γονέων. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δραστηριότητα για την υποστήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Μιχάλης Κοντούδης: Υπάλληλος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.   Γεννήθηκε το 1963 στη Χίο, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Είναι παντρεμένος με την νηπιαγωγό Κυριακή Κουγιούλη. Επί σειρά ετών εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Χίου. Διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού αθλητικού οργανισμού Χίου, καθώς και πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΧ) του δήμου Χίου. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 συμμετείχε στην εθνική ομάδα κριτών κλασσικού αθλητισμού. Είναι γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ Χίου, Σάμου, Ικαρίας. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου και πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Χίου.

Σχόλια
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com