Νίκησαν το ποδόσφαιρο και η αλληλεγγύη

Αυτός ο φιλικός αγώνας τα είχε όλα. Καλές φάσεις θέμα, γκολ, κερκίδα και πάνω από όλα φιλανθρωπικό χαρακτήρα και γι αυτό στηρίχτηκε από τους φιλάθλους. Ο «Φιλικός Αγώνας Αλληλεγγύης & Αγάπης», με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα «100 Χρόνια Βροντάδος», αλλά και τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Φαφαλίειου σταδίου, που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου – Βροντάδου, με την υποστήριξη του δήμου Χίου και του Νομικού Προσώπου του δήμου Χίου, το Σάββατο 28 Ιουλίου, στο Φαφαλίειο στάδιο Βροντάδου, μεταξύ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου – Βροντάδου και Μικτής Ομάδας Δημοσιογράφων Αθηνών.

Με την υποστήριξη του κόσμου μέσω της συγκεκριμένης δράσης, συγκεντρώθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό και παραδόθηκε ως δωρεά για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, νομού Χίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν Δήμος Χίου για την υποστήριξή του, η ΕΡΑ σπορ για την προσφορά της στην αθλητική ενημέρωση της χώρας καθώς και το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Χίου – «Ίωνες», για την πρόσφορα του στον αθλητισμό ΑμεΑ του Νομού Χίου και το σύνολο των δράσης του. Ακολούθησε αμφίρροπος φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Συνδέσμου και της αποστολής από δημοσιογράφους της Αθήνας, που φιλοξενήθηκαν στο Νησί μας, προκειμένου να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, αλλά και να συμβάλλουν στην ανάδειξη και προβολή του (για την ιστορία η ομάδα του Συνδέσμου επικράτησε με σκορ 3-

ΦΩΤΟ: Ισίδωρος Λοϊζος

Σχόλια
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com