ΝΟΔΕ Χίου: Στο ίδιο έργο θεατές

1

Την απουσία της κυβέρνησης, την έλλειψη σχεδιασμού στο μεταναστευτικό, καυτηριάζει με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ. “Έχει γίνει αντιληπτό από όλους ότι ακόμα και τώρα, συγκεκριμένο σχέδιο της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης, δεν υπάρχει. Η Χίος έχει αφεθεί στην τύχη της. Ο συντονισμός ανύπαρκτος. Η ενημέρωση που έχουν οι Χιώτες πολίτες είναι μηδενική.
Η ΒΙΑΛ έχει αφεθεί στη μοίρα της, χωρίς ουδεμία υλικοτεχνική στήριξη. Οι εγκαταστάσεις της, οι οποίες χωρούν περί τα 850 άτομα, πολλές φορές φιλοξενούν πολλαπλάσια και πλέον βρίσκονται σε άθλιο επίπεδο. Οι κάτοικοι της Χίου ακόμα περιμένουν τις περιβόητες αποζημιώσεις.
Περιττό να αναφερθούμε στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χίου καθώς δεν έχει εμφανισθεί ποτέ και πουθενά για το συγκεκριμένο ζήτημα, εκτός αν είναι να γίνουν νέες δομές.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει βρει την εύκολη λύση, στοχοποιώντας μόνιμα άλλους ως υπεύθυνους, προκειμένου να καλύψει τη δική της ανικανότητα. Φορτώνει με διαχειριστικά βάρη τους τοπικούς φορείς, εκβιάζει την τοπική κοινωνία και κρύβεται. Είναι επικίνδυνοι, ανεύθυνοι και επιπόλαιοι. Κρίσεις όπως η προσφυγική δεν λύνονται με δηλώσεις και με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι αλλά με σχέδιο και οργάνωση” αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχόλια