Νότης Μηταράκης: Σήμερα είναι μέρα χαράς, αλλά και μέρα ευθύνης

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης σε όλους τους Χιώτες. «Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και τους συνυποψήφιούς μου που μαζί δώσαμε τον αγώνα για αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Σήμερα είναι μέρας χαράς. Αλλά δεν είναι μέρα για πανηγυρισμούς. Είναι μέρα ευθύνης», τόνισε.

Αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για τη Χίο: «Στην προεκλογική περίοδο καταλάβαμε ότι οι Χιώτες περιμένουν επιτέλους έργα. Δεν περιμένουν άλλα σχέδια και άλλα λόγια. Νιώθω βαρύτατη ευθύνη προς τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και τους χιλιάδες που με τίμησαν».

Επανέλαβε τη βασική του δέσμευση «να είμαι η ισχυρή φωνή της Χίου στην Αθήνα, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια».

Έδωσε το στίγμα για την πορεία που θα ακολουθήσει: «Ξεκινά περίοδος σκληρής δουλειάς. Προαπαιτούμενο για την επιτυχία στη Χίο είναι η ενότητα. Και είναι κάτι που έχει λείψει ιστορικά από το νησί μας. Δεσμεύομαι μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου, τον δήμαρχο, το συνάδελφο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και τους θεσμικούς φορείς συστηματικά να δουλέψουμε μαζί για να τελειώσουμε τα μεγάλα έργα.

Για να βάλουμε μπροστά την ατμομηχανή της οικονομίας της Χίου. Για να δώσουμε ελπίδα στα νέα παιδιά ότι δε χρειάζεται να φύγουν, αλλά μπορούν να μείνουν εδώ στο νησί.

Προτιμώ να έχω ένα μικρό κομμάτι της επιτυχίας, παρά ο καθένας να κινηθεί και πάλι μόνος του, όπως έγινε όλα αυτά τα χρόνια.»

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια