Ο Αντώνης Κοτσακάς εξελέγη στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο κ. Αντώνης Κοτσακάς, καταλαμβάνοντας – μάλιστα – την δεύτερη θέση με 59 ψήφους, κατά την ψηφοφορία που έγινε στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, με την εκλογή του νέου γραμματέα και τη συμπλήρωση των θέσεων της πολιτικής γραμματείας, η οποία αριθμεί πλέον 17 μέλη.

Νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, συγκεντρώνοντας 149 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 41 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.

Στην ψηφοφορία για την συμπλήρωση της πολιτικής γραμματείας εξελέγησαν οι: Χάρης Γολέμης 60 ψήφοι, Αντώνης Κοτσακάς 59 ψήφοι, Νίκος Σκορίνης 51 ψήφοι, Πέτρος Καραγιώργος 50 ψήφοι, Νίκος Παυλίδης 40 ψήφοι, Μανώλης Σαρρής 40 ψήφοι, Μαρίκα Φραγκάκη 36, Μιχάλης Υδραίος 34 ψήφοι.

Η κεντρική επιτροπή ενέκρινε, επίσης, την συμμετοχή στην πολιτική γραμματεία των κ.κ. Γιάννη Δραγασάκη, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Αριστείδη Μπαλτά. Παραμένουν, τέλος, οι: Ράνια Σβίγκου, Νάσος Ηλιόπουλος, Γιάννης Μπουρνούς και Πάνος Λάμπρου, ενώ την 17μελή σύνθεση συμπληρώνουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής.

Φωτό: enikos.gr