Ο δήμαρχος Κώστας Βρατσάνος εκ νέου υποψήφιος στα Ψαρά

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για δήμαρχος των Ψαρών ανακοίνωσε ο κ. Κώστας Βρατσάνος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ψαρά νέα εποχή».

Αναφερόμενος στο έργο του ιδίου ως δήμαρχος και του συνδυασμού του επισημαίνει – μεταξύ άλλων – ότι «η παρούσα δημοτική αρχή κλήθηκε να υλοποιήσει το έργο της σε ένα πρωτόγνωρο και ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον. Συμβαδίσαμε χρονικά με την εποχή των «μνημονίων», την απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών, τη δραματική μείωση των οικονομικών πόρων, την απαγόρευση των προσλήψεων και την υπέρμετρη διόγκωση της γραφειοκρατίας και της πολυνομίας. Συνέπεια όλων αυτών ήταν η ραγδαία αύξηση του διοικητικού βάρους και οι μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των δημοτικών έργων και δράσεων. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο δώσαμε τη μάχη μας. Προσπαθήσαμε να φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας και πιστεύω ότι το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Απευθυνόμενος δε στους πολίτες των Ψαρών, τονίζει ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου ζητάμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, προκειμένου να συνεχίσουμε μαζί αυτή την ανοδική πορεία, που οδηγεί με σίγουρα βήματα σε ένα καλύτερο μέλλον για τα Ψαρά της καρδιάς μας, για μας και τα παιδιά μας. Αλλάξαμε πολλά, αντλώντας δύναμη απ’ τη δική σας στήριξη και συνεργασία, μπορούμε περισσότερα!».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σχόλια